Mikä on Huolel?

Tietoa yrityksestä 

Halu auttaa, kehittyä ja tehdä työ huolella.

Tarina.

Yrityksen nimi juontaa juurensa sanasta huolella. 

Yrittäjyys idea sai alunperin alkunsa ikkunoiden pesuista, mistä se sitten lähtikin kehittymään. Ikkunoiden puhtauden merkittävyys on valtava, vaikka sitä ei aluksi tajua. Huomio kiinnittyi Vaasan alueen epäpuhtaisiin ikkunoihin eri rakennuksissa.
Ajatus siitä että joku voisi tehdä asialle jotain, kuka? Miksi en minä? Silloin syntyi ensimmäinen idea lähteä yrittäjäksi. 

Palvelun sisältö.

Noudatamme omia arvojamme. Laatu, Tyytyväisyys, Luotettavuus, ja Vastuu.
Palveluumme sisältyy ilmainen arvio kohteesta, mikäli asiakas hyväksyy tarjouksemme ja hoidamme työn niin hyvin kuin osaamme. Takaamme asiakkaan tyytyväisyyden, vastuu tuloksesta on meillä.
Pidämme yllä meidän ja asiakkaan välistä luottamusta infoamalla työn kulkua ja tietämyksellä, mikäli kysyttävää ilmaantuu.

Laatu.

Panostamme kokonaisuuteen, tärkeimpänä lopputulos. Haluamme säilyttää laadukkaan tekemisen työn suunnittelusta aina lopputulokseen asti. Suunnitelmallisuudella pystymme pitämään työ-ympäristön siistinä ja välttymään vahingoilta. Asiakkailla on myös mahdollisuus ennen ja jälkeen kuviin, näin pystymme varmistamaan laadun työn aloittamisesta aina lopputulokseen saakka.

 Kasperi Polvilampi